Kamińska Stańczak Design - Hol - zdjęcie od KamińskaStańczak

Mieszkanie przeznaczone dla młodej pary i ich czworonożnego pupila. Umiejscowione na parterze z dostępem do ogródka z dużą ilością zieleni. Projekt mieszkania zakłada wyburzenie zabudowy między salonem a kuchnią oraz poszerzenie toalety dzięki czemu wchodząc do wnętrza od razu czuć przestrzeń. Kuchnia została przeprojektowana w taki sposób aby zwiększyć ilość miejsca do gotowania oraz ukryć lodówkę w wysokiej zabudowie, która jest jednocześnie przestrzenią gospodarczą oraz szafą. W części dziennej znajduje się rozłożysta sofa z delikatnymi stolikami. Duże przeszklenia znajdujące się od południowego zachodu pięknie doświetlają salon i kuchnię co pozwoliło na zastosowanie mocniejszych akcentów kolorystycznych. Stylistyka projektu nawiązuje do belgijskiego klimatu łączącego stare i nowe elementy oraz poruszającego się w naturalnych barwach przyrody.
Kategoria
Styl
Wielkość
Wyposażenie
Kolor ścian
Kolor ścian

Produkty z kategorii Hol / Przedpokój

Więcej zdjęć z projektu LSM, Lublin

Więcej podobnych zdjęć

Komentarze użytkowników

Łukasz Zubala

Łukasz Zubala

Dodano do Ideabooka 21120
  • 3 miesiące temu
nosiowa

nosiowa

Dodano do Ideabooka wiatrołap
  • 8 miesiący temu
joanna-wierzbowska 2

joanna-wierzbowska 2

Dodano do Ideabooka przedpokój
  • rok temu