Wnętrza pracowni terapeutycznej w Olsztynie.

26 zdjęć

Projekt wnętrz "Pracowni Psychoterapii Leśna" w Olsztynie obejmował 130m2 powierzchni, na którą składały się trzy osobne gabinety (w tym jeden lekarski), kuchnię, dwie łazienki (w tym jedną dostosowaną w przyszłości do poruszania się osób na wózku inwalidzkim), pomieszczenie gospodarcze, poczekalnię z recepcją oraz dużą salę terapeutyczną. Całość zachowana w przyjemnych, miłych dla oka tonacjach, które mają sprawiać, że pacjent poczuje się tu 'jak w domu'. Miękkie tkaniny, dużo dodatków z drewna (w tym i forniru) a także różne formy oświetlenia ( z przewagą tych miękko rozpraszających światło) stwarzają przytulną i ciepłą atmosferę, która w przypadku terapii jest niezwykle ważna.

Kategoria
Projekt wnętrza publicznego
Styl
Nowoczesny
Przeznaczenie
Wnętrza usługowe

Komentarze