Pokój Dziecka - Modne wyposażenie wnętrz
Sprawdź

pOR_010 - Black&Wood

4 zdjęcia

Aranżacja strychu na przestrzeń mieszkalną w jednej z gliwickich przedwojennych kamienic. Wnętrze to łączy ze sobą drewnianą konstrukcję i kontrast kolorów. Dzięki zaprojektowaniu licznych okien dachowych poddasze stało się jasne. Założeniem podczas tworzenia projektu było wytworzenie optyczne dużej przestrzeni, co udało się dzięki zastosowaniu przesuwnych szklanych ścian pomiędzy sypialnią, garderobą oraz salonem. Połączenie zestawu wypoczynkowego Space Copenhagen wraz z drewnianymi meblami ze stalowymi dodatkami oraz odsłonięcie ceglanej ściany za aneksem kuchennym dodaje wnętrzu ciepła i głębi.

Kategoria
Poddasze
Powierzchnia (m2)
55
Przybliżony koszt realizacji (zł)
100000
Rodzaj
Poddasze w kamienicy
Pomieszczenie
Całe mieszkanie
Dominujący styl
Skandynawski
Dodatkowa przestrzeń
Z antresolą
Cechy charakterystyczne
Z widocznymi belkami

Komentarze