Wzgórza Dylewskie - Średni szary hol / przedpokój, styl nowoczesny - zdjęcie od 81.WAW.PL

Gości wita przestronny hol w drewnie, który został odseparowany od reszty pomieszczeń szklaną ścianą z drzwiami z tego samego materiału, rozciągającą się na wysokość całego pomieszczenia. W tej części domu zlokalizowano także szafy wnękowe oraz wejście do pomieszczenia technicznego, ukryte dyskretnie za drewnianymi frontami.
Kategoria
Styl
Wielkość
Kolor ścian
Dekoracja ścian
Podłoga

Produkty z kategorii Hol / Przedpokój

Więcej zdjęć z projektu Wzgórza Dylewskie

Więcej podobnych zdjęć

Komentarze użytkowników

bpati

bpati

Dodano do Ideabooka przedpokój
  • 18 dni temu
klaudia-pawlik

klaudia-pawlik

Dodano do Ideabooka dom
  • 2 miesiące temu
amet

amet

Dodano do Ideabooka 81waw.pl
  • rok temu