Hol - zdjęcie od OroConcept Anna Orowiecka-Stanisławska

Właścicielom mieszkania zależało na wyraźnym podziale pomieszczenia na strefy, zaproponowaliśmy więc wizualne oddzielenie kuchni od części wypoczynkowej zastosowaniem innego rodzaju podłogi oraz ażurowej ścianki, która pełni również funkcję regału na książki. Dodatkowo podział ten podkreśliliśmy kształtem podwieszanego sufitu. W kuchni zdecydowaliśmy się na połączenie białych szafek z kontrastową czernią granitowego blatu, frontami z laminatem imitującym beton oraz płytą 3D we wzór heksagonów. Motyw ten pojawia się także w innych pomieszczeniach w tym mieszkaniu – w przedpokoju w formie lustra i w łazience jako płytki nad blatem. Ścianę za narożnikiem ozdabia fototapeta ze zdjęciem plaży - wybrany wzór nadaje pomieszczeniu głębi.
Kategoria
Styl
Wielkość
Wyposażenie
Wyposażenie

Produkty ze zdjęcia

Kategorie produktowe

Produkty z kategorii Hol / Przedpokój

Więcej zdjęć z projektu Mieszkanie na Mokotowie, osiedle „Mozaika Mokotów”

Więcej podobnych zdjęć

Zadano 2 pytania o to zdjęcie

sokolow13

sokolow13

Proszę o informacje odnośnie pochodzenia tych mebli. Są idealne dla mnie.
  • rok temu
OroConcept Anna Orowiecka-Stanisławska

OroConcept Anna Orowiecka-Stanisławska

meble to nasz projekt - wykonane na zamówienie
  • rok temu
Zobacz wszystkie komentarze
Emila Zwierzchowska

Emila Zwierzchowska

gdzie zakupiona szafka?
  • rok temu
OroConcept Anna Orowiecka-Stanisławska

OroConcept Anna Orowiecka-Stanisławska

Wykonana na zamówienie
  • rok temu
Zobacz wszystkie komentarze

Komentarze użytkowników

joanna-malec 11

joanna-malec 11

Dodano do Ideabooka Hol / Przedpokój Inspiracje
  • 25 dni temu
Anna Ptaszkowska

Anna Ptaszkowska

Dodano do Ideabooka przedpokój
  • miesiąc temu
ilo-idz

ilo-idz

Dodano do Ideabooka Przedpokój
może to nad siedzieskiemm
  • miesiąc temu