Projekty

Mieszkanie w szarościach Kraków

24 zdjęcia

PROJEKT WNĘTRZA DWÓCH ŁĄCZONYCH MIESZKAŃ – KRAKÓW RUCZAJ. Projekt wnętrza, którego właściciele chcąc powiększyć przestrzeń użytkową dotychczas zamieszkiwanego mieszkania, zdecydowali się na zakup mieszkania sąsiedniego. Pomysł okazał się znakomity, gdyż zakupione mieszkanie, dzięki swojemu układowi przestrzennemu z powodzeniem udało się skomponować z już zamieszkiwaną przestrzenią mieszkalną. Połączenie dwóch mieszkań nie tylko powiększyło przestrzeń użytkową , ale stało się przyczyną remontu obydwu mieszkań, w celu zaadaptowania ich do komfortowego, funkcjonalnego oraz spójnego estetycznie miejsca dla rodziny 2+2. Projekt dotyczył 105,80 m2 mieszkania na krakowskim Ruczaju: salonu z jadalnią, kuchni, sypialni, pokoju gościnnego, pokoi dzieci oraz przedpokoju i łazienki.

Kategoria
Projekt wnętrza mieszkalnego
Rodzaj wnętrza
Wnętrza mieszkania
Rodzaj budynku
W bloku
Dominujący styl
Tradycyjny

Komentarze