RESERVED – MONACHIUM KAUFINGERSTRASSE

9 zdjęć

Przebudowa kamienicy w centrum miasta dla potrzeb Reserved.

Salon marki RESERVED zlokalizowany jest na jednej z najstarszych ulic w Monachium, a przy tym jednej z najbardziej popularnych ulic handlowych w Europie. Salon mieści się w nowoczesnej kamienicy o uporządkowanej architekturze. W tym projekcie przyszło nam zmierzyć się zarówno z ogromną powierzchnią, stanowiącą wyzwanie od strony aranżacyjnej i towarowej, a także z wymagającym sąsiedztwem znanych marek. Wnętrze salonu stanowi czterokondygnacyjna przestrzeń handlowa, która daje mu oddech i przestronność. Przemyślana aranżacja wnętrza dbająca o każdy element wystroju daje poczucie ładu, dzięki czemu salon zyskał charakter małego domu towarowego. Czterokondygnacyjny salon Reserved

Kategoria
Projekt wnętrza publicznego
Styl
Nowoczesny
Przeznaczenie
Sklepy

Komentarze