Co szukasz?
Zobacz także

Projekty

Sala konferencyjna KUŹNIA SUŁKOWICE

22 zdjęcia

PROJEKT WNĘTRZA NOWOCZESNEJ SALI KONFERENCYJNEJ W FIRMIE KUŹNIA SUŁKOWICE S.A.

Tematem projektu był kompleksowy remont wnętrza sali konferencyjnej w firmie KUŹNIA SUŁKOWICE S.A. Istniejące wnętrze sali utrzymane w stylistyce lat 80. i 90., zastąpione zostało funkcjonalną i nowoczesną aranżacją uzupełnioną o specjalne przystosowane rozwiązania techniczne i multimedialne. Projekt dotyczył 74,10 m2 wnętrza usługowego.

Układ funkcjonalny projektowanego wnętrza powstał poprzez zlikwidowanie szklanej ścianki przesuwnej dzielącej przestrzeń na dwie części. Dzięki temu zabiegowi udało się wytyczyć rozplanowanie 8 biurek na kształt litery „U” przez co uzyskaliśmy 40 miejsc miejsc siedzących. Jako udogodnienia dla prowadzących oraz uczestników konferencji i spotkań odbywających się w sali wprowadzono zestaw gniazd blatowych, nagłośnienie, projektor i wysuwany ekran projekcyjny, automatyczny system przesuwnych żaluzji, kącik gastronomiczny, strefa z materiałami biurowymi oraz miejsce na odzież wierzchnią. Znaczącym elementem wystroju wnętrza jest charakterystyczne logo firmy oraz fototapeta w formie pionowych pasów prezentująca wyroby oraz linie produkcyjną firmy. Kolorystyka wnętrza utrzymana w stonowanej palecie barw wanilii, jasnego niebieskiego i szarości.

Kategoria
Projekt wnętrza publicznego
Styl
Nowoczesny
Przeznaczenie
Wnętrza usługowe

Komentarze