Widok z góry - zdjęcie od OroConcept Anna Orowiecka-Stanisławska

Pomieszczenie ma nietypowy układ ze względu na dość duży skos oraz skup konstrukcyjny na środku pokoju, mimo tego udało się nam zaproponować sensowne i dobre ułożenie mebli, aby pomieszczenie było funkcjonalne. Wnętrze podzieliliśmy na trzy strefy myśląc o komforcie użytkownika: do spania, do wypoczynku, do nauki. Pierwsza z nich - do spania, jest najbardziej ukryta aby dodać jej intymności. Kolejna - do wypoczynku, znajduję się tuż pod skosem - dzięki czemu ta strefa stała się bardziej przytulne i sprzyjające odprężeniu. Ostatnia - do nauki powstawała w najbardziej energetycznym miejscu - przy oknie! Zaproponowaliśmy użycie odważnego koloru - ciemnej zieleni w połączeniu z odcieniem drewna dębowego i szarości.
Kategoria
Styl
Wielkość
Przeznaczenie
Przeznaczenie
Przeznaczenie

Produkty z kategorii Pokój dziecka

Więcej zdjęć z projektu Pokój nastolatka w Jabłonnej

Więcej podobnych zdjęć

Komentarze użytkowników

asiulka1985

asiulka1985

Dodano do Ideabooka asiulka
  • 3 dni temu
emsiak

emsiak

Dodano do Ideabooka Baby pokój
  • 16 dni temu