Trwa letnia wyprzedaż Selsey ☀️ Rabaty aż do -70% ‼️
Sprawdź
Czego szukasz?
Zobacz także
przestronny salon z biokominkiem - zdjęcie od Pracownia Projektowa WnętrzaBBM

Więcej zdjęć z projektu - Salon z otwartą kuchnią- dom

Produkty pasujące do inspiracji

Dodatki pasujące do inspiracji

Więcej podobnych wnętrz

Szczegółowe informacje

Opis projektu:

Ściana telewizyjna wykończona kwadratowymi panelami z płyty gipsowej 3D. Nie mogło się obyć bez jakże modnych i popularnych lameli drewnianych. Tutaj listwy ze ściany przechodzą również na część sufiu, przy okazji doświetlając pomieszczenie schowanymi pomiędzy nimi profilami ledowymi. Na podwieszanej szafce RTV zostało wydzielone miejsce na niewielki biokominek jako alternatywa dla klasycznego kominka zajmującego więcej miejsca i potrzebującego wentylacji kominowej #otwarteprzestrzenie #pokójtelewizyjny #lameledrewniane #panelegipsowe3D #biokominek

Atrybuty projektu:

Kategoria
Styl